INFORMACIJSKI SUSTAVI
bezbrižno poslovanje

Informacijski sustavi

Naša tvrtka Logika d.o.o. osnovana je davne 1990. godine sa jednim ciljem: proizvodnja i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Informacijske tehnologije (IT) od tada napredovale su i razvijale se ubrzano, a također i naši informacijski sustavi. Uvijek smo nastojali biti pioniri u njihovoj primjeni, a to ćemo činiti i dalje.

S druge strane naši poslovni sustavi pratili su brojne zakonske promjene i uvijek su bili raspoloživi i pouzdani za naše korisnike.

Naš temeljni proizvod Total® ERP jedan je od najboljih na tržištu u svojoj kategoriji te Vas pozivamo da se u to uvjerite.

Ponuda

Total® ERP
Total® ERP

Naš temeljni proizvod, poslovni sustav Total® ERP sadrži na jednom mjestu sve što Vam je potrebno za poslovanje, bez obzira kojom djelatnošću se bavi Vaša tvrtka!

KonTotal
KonTotal

Dodatak sustavu Total® ERP koji omogućuje upravi i menadžmentu internu organizaciju i administriranje tvrtke putem kontrola zaposlenika, korisnika, financija i drugog.

EkoTotal
EkoTotal

Proširenje sustava Total® ERP dodavanjem DMS-a (Document Management System) koji nudi poslovanje bez papira (paperless) i velike uštede.

Total® ERP je Vaš idealni poslovni alat