RAČUNOVODSTVO
moderni računovodstveni servis

Računovodstvo

Naš računovodstveni servis ima četvrt stoljetno iskustvo i tradiciju. Razvijao se skupa sa poslovno informacijskim sustavima Tins i Total® ERP koji su se usporedno s njime dizajnirali i razvijali. Nikada to nije bio klasični računovodstveni servis već inkubator za rješenja i nove ideje koje su se odmah razvijale i implementirale. To nam je dalo prednost pred konkurencijom da budemo uvijek ispred vremena u primjeni informacijskih tehnoligija (IT) u područje poslovanja tvrtki (poduzeća).

Danas nudimo usluge Dnevnog računovodstva i Ureda bez papira kao prvi (i jedini?) na tržištu primjenom najnaprednijih ERP-DMS sustava i Cloud computing-a.

Ponuda

DNEVNO RAČUNOVODSTVO
DNEVNO RAČUNOVODSTVO

Jedini na tržištu spremni smo ponuditi ovu vrstu usluge i garantirati dnevnu ažurnost, uz uvjet da korisnik preuzme obvezu dnevne pripreme podataka (10-20 minuta sa svoga radnog mjesta).
Korist je obostrana.

MENTORSTVO
MENTORSTVO

Poslovni sustav TOTAL ima
ugrađenu toliku računovodstvenu inteligenciju da bi korisnici koji posjeduju sklonosti, ali nedostaje im iskustva, mogli sami voditi svoje računovodstvo uz naš nadzor i mentorstvo

KVIK
KVIK

Ova usluga je skrojena za vrlo mala poslovanja tako da za minimalnu cijenu (50€ mjesečno) preuzimamo sve poslove vođenja računovodstva. Za ovu uslugu korisnik treba imati samo smartphone i ne mora donositi dokumentaciju.

Mi smo Vaše idealno računovodstvo!