RAČUNOVODSTVO
moderni računovodstveni servis

Računovodstvo

Naš računovodstveni servis ima četvrt-stoljetno iskustvo i tradiciju. Razvijao se paralelno s poslovno- informacijskim sustavima Tins i Total® ERP (nasljednik Tinsa). Nikad to nije bio klasični računovodstveni servis, već inkubator za rješenja i nove ideje koje su se odmah razvijale i implementirale u softver. To nam je davalo prednost pred konkurencijom jer smo uvijek bili ispred vremena u primjeni informacijskih tehnologija (IT) u području poslovanja tvrtki (poduzeća).

Danas nudimo usluge Dnevnog računovodstva i Ureda bez papira kao prvi (i jedini?) na tržištu primjenom naprednih ERP-DMS-ova (sustava upravljanja dokumentima) i Cloud computing-a.

Ponuda

DNEVNO RAČUNOVODSTVO
DNEVNO RAČUNOVODSTVO

Jedini na tržištu spremni smo ponuditi ovu vrstu usluge i garantirati dnevnu ažurnost, uz uvjet da korisnik preuzme obvezu dnevne pripreme podataka (10-20 minuta sa svoga radnog mjesta).
Korist je obostrana.

MENTORSTVO
MENTORSTVO

Poslovni sustav TOTAL ima
ugrađenu toliku računovodstvenu inteligenciju da bi korisnici koji posjeduju sklonosti, ali nedostaje im iskustva, mogli sami voditi svoje računovodstvo uz naš nadzor i mentorstvo

KVIK
KVIK

Ova usluga je skrojena za vrlo mala poslovanja tako da za minimalnu cijenu (50€ mjesečno) preuzimamo sve poslove vođenja računovodstva. Za ovu uslugu korisnik treba imati samo smartphone i ne mora donositi dokumentaciju.

Mi smo Vaše idealno računovodstvo!