RAČUNOVODSTVO
papirologija bez papira

Računovodstvo

Logika računovodstveni servis, zahvaljujući naprednim IT rješenjima, već godinama posluje bez papira i osobnih dolazaka. Time ne samo da se korisnicima štede vrijeme i materijalni resursi te omogućava uvid u poslovne rezultate u stvarnom vremenu, već se postiže visoka razina osobne sigurnosti i poslovne komotnosti te se omogućava udaljena suradnja bez obzira u kojem dijelu Hrvatske se nalaze Vaši uredi.

Ukoliko su Vaše vrijednosti upravo osobna sigurnost, poslovna agilnost i lakoća poslovanja bez papira, registratora, nepotrebne administracije i troškova, Logika je pravo mjesto za zajedničko ugodno putovanje prema uspjehu.

Ponuda

DNEVNO RAČUNOVODSTVO
DNEVNO RAČUNOVODSTVO

Jedini na tržištu spremni smo ponuditi ovu vrstu usluge i garantirati dnevnu ažurnost, uz uvjet da korisnik preuzme obvezu dnevne pripreme podataka (10-20 minuta sa svoga radnog mjesta).
Korist je obostrana.

MENTORSTVO
MENTORSTVO

Poslovni sustav TOTAL ima
ugrađenu toliku računovodstvenu inteligenciju da bi korisnici koji posjeduju sklonosti, ali nedostaje im iskustva, mogli sami voditi svoje računovodstvo uz naš nadzor i mentorstvo

KVIK
KVIK

Ova usluga je skrojena za vrlo mala poslovanja tako da za minimalnu cijenu preuzimamo sve poslove vođenja računovodstva. Za ovu uslugu korisnik treba imati samo smartphone i ne mora donositi dokumentaciju.

Mi smo Vaše idealno računovodstvo!