RAČUNOVODSTVENI SERVIS

servis budućnosti za poslovanje u sadašnjosti

Mi praktiricramo računovodstvo bez papira! Razmjena dokumenata sa našim računovodstvenim servisom odvija se isključivo elektronski – preko našeg informacijskog sustava nam šaljete naloge za plaću, datoteke sa bankovnim izvodima i slike ulaznih računa, te na isti način primate obračune plaća, PDV obrasce i slično. Sjedište Vam je Zagreb, Split, Rijeka ili Osijek? Lokacija Vašeg ureda nije bitna – mi smo svačije računovodsvo u susjedstvu!

Pod jednim krovom

Logika računovodstvo i Total ERP informacijski sustav savršen su spoj. Razvijen u našoj vlastitoj kući, Total ERP podređen je tome da razmjena podataka između računovođe i korisnika bude što jednostavnija. Uz pokretanje Total ERP-a u našoj vlastitoj Cloud okolini – savladajte tri muhe jednim udarcem!

proba7
0 %
MANJE PAPIRA
0 %
BRŽA RAZMJENA
0
MINUTA DNEVNO
0
ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Dnevno računovodstvo

Dnevno računovodstvo znači da stanje Vaših saldakonta, te stanje u glavnim knjigama, može biti točno i ažurno u dan. Ako Vi nama dostavljate dokumente na dnevnoj bazi, mi ćemo ih na dnevnoj bazi obraditi i unijeti u sustav.

eDostava

Sve zakonske izvještaje – obrasce JOPPD, obrasce PDV, godišnji financijski izvještaj i tako dalje – mi nadležnim tijelima šaljemo elektronski. Također, uz Vašu punomoć nudimo uslugu obavljanja elektronske prijave novih zaposlenika na HZZO i HZMO. Vi ne morate izlaziti iz svoje firme – tamo ste najkorisniji!

avion1
pig1

Cijene računovodstvenih usluga

Cijene naših usluga se formiraju na temelju broja mjesečno obrađenih dokumenata – ulaznih i izlaznih računa, bankovnih izvoda, temeljnica i tako dalje, te ovisno o tome da li Vam je potrebno voditi robno-materijalno knjigovodstvo i da li imate potrebu za nekim posebnim izvještajima. Usluge u cijeni uključuju izradu svih zakonski obveznih mjesečnih i godišnjih izvješća, a osim za korisnike KVIK servisa, također i savjetovanje.

Kontaktirajte nas za ponudu za Vaše poslovanje!

Mi smo vaše računovodstvo u susjedstvu