Total® ERP

Total® ERP je poslovni informacijski sustav za male i srednje velike tvrtke koji na jednom mjestu obuhvaća sve aspekte Vašeg poslovanja. Uštedite vrijeme i novac koji se gubi kupovanjem različitih sustava za različite segmente poslovanja, te nepotrebnim održavanjem informacija na više mjesta, koje mogu biti dostupne na klik miša i automatski obrađene.

Pristup sustavu Total® ERP se naplaćuje na bazi mjesečne pretplate, ovisno o broju licenci (po broju kompjutera ili broju osoba koje pristupaju) te odabranom modelu. U mjesečnu pretplatu uključeno je početno instaliranje sustava, početna edukacija i definiranje poslovnih procesa, početno prebacivanje podataka, mjesečno korištenje sustava za određeni broj korisnika, pristup našem helpdesku te periodička automatska nadogradnja sustava sa svim novostima i zakonskim promjenama.

Primjenjivost
Primjenjivost

Sustav Total® ERP je testiran na poslovnim procesima preko 300 tvrtki, te obuhvaća potrebne mehanizme za vođenje različitih profila tvrtki – od onih koje se bave prodajom i uslugama, do onih koje se bave proizvodnjom i graditeljstvom. Ukoliko postoji općeprihvaćeni poslovni proces potreban za Vaše poslovanje koji nije uključen u Total® ERP, mi ćemo ga dodati bez dodatnih troškova.

Sveobuhvatnost
Sveobuhvatnost

Prednosti integriranih sustava su nepregledne. Artikal unešen u skladište odmah je vidljiv prodaji, račun izdan u prodaji odmah je vidljiv računovodstvu. Čim se unese račun automatski se nadopunjava tablica dugovanja i potraživanja, a čim se unese uplata po računu, automatski se zatvara pripadan dug. Uštedite vrijeme i koncentrirajte se na bitne aspekte Vašeg poslovanja.

Dostupnost
Dostupnost

Naš informacijski sustav vrti se u oblacima i moguće mu je pristupiti u bilo koje vrijeme sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Ukoliko i Vaše računovodstvo radi u Total® ERP-u, svi podaci i izvještaji dostupni su onog trenutka kada su napravljeni. Ukoliko Vaša tvrtka radi na više lokacija, svi podaci unijeti na udaljenim lokacijama dostupni su u istom trenutku.

Jednostavnost
Jednostavnost

Jezgra sustava Total® ERP je kreirana od poduzetnika za poduzetnike te se svakodnevno testira u našem vlastitom računovodstvenom servisu. Uvođenjem sustava Total® ERP glavna uloga računovođe više nije prepisivanje beskonačne liste podataka, nego samo nadziranje sustava i ispravnosti podataka.

Ažurnost
Ažurnost

Mi pratimo zakonske promjene te izmjene izgleda zakonskih obrazaca, novosti u kontnom planu i slično. Mjesečni model licenciranja omogućava da uvijek koristite najnoviju verziju programa i budete zakonski precizni, bez dodatnih troškova nadogradnje.

Povezanost
Povezanost

Svi zakonski izvještaji i nalozi za plaćanje mogu se spremiti u prikladnom elektronskom formatu (XML, Excel, CSV) te poslati elektronski, bez potrebe za ispisivanjem na papir i raznošenjem po gradu. Potreba fizičke prisutnosti stvar je prošlosti.

Što sve obuhvaća Total® ERP?

MATIČNI PODACI

artikli, partneri, cjenici, imenici, naljepnice

SKLADIŠNO POSLOVANJE

primke, izdatnice, međuskladišnice, inventura, komisija, lager, reklamacije, servis, statistike i analize

ROBNO-MATERIJALNO POSLOVANJE

kalkulacije, obračun, zarade, lager

PROIZVODNJA

normativi, radni nalozi, troškovnici, zahtjevnice, ugovorne izdatnice i otpremnice

NABAVA

upiti, narudžbe, potvrde narudžbi, automatske narudžbe, praćenje isporuka, ulazni računi, uvozni zaključci, carinski zapis, analiza troškova

MALOPRODAJA

ponude, računi, zaključci, blagajna, knjiga KP

VELEPRODAJA

ponude, zaključnice, otpremnice, računi, izvozni zaključci, tranziti, praćenje isporuka, ugovorna prodaja

ZAPOSLENICI I PLAĆE

zaposlenici, sistematizacija, kadrovsko, evidencija radnog vremena, obračuni plaća i drugih dohodaka, godišnji obračun poreza i prireza, PK kartice, vlasnici i isplate dobiti, neoporezivi primici

OSNOVNA SREDSTVA

dugotrajna imovina, amortizacija, sitni inventar

PLAĆANJA

bankovni izvodi, blagajna, putni nalozi i loko vožnja, nalozi za plaćanje, vrijednosni papiri

SALDAKONTI

kompenzacije, obračuni kamata, mjesečni obračuni kamata, opomene, izvodi otvorenih stavaka, zatvaranja, OPZ-stat, kartice kupaca i dobvljača, prometi, pregled dospijeća i kašnjenja

POREZI I ZAKONSKA IZVJEŠĆA

PDV obrazac, knjige IRA i URA, PDV naplaćene naknade, obrazac JOPPD, obrazac PI-MI-PO, zakonske obveze, obrazac PD, obrazac PD-IPO, godišnji financijski izvještaj

FINANCIJE

kontni plan, knjiženja, glavna knjiga, bilance, kartice konta, temeljnice, zaključak godine, mjesečni izvještaji

PLANIRANJE

planiranje prodaje, planiranje troškova, usporedbe

UGOSTITELJSTVO

definiranje oznaka stolova ili soba, pripreme za račun, rezervacije, popunjenost, knjiga gostiju, prijave

DODACI I POMAGALA

napisi i dopisi, ugovori, situacije u projektima, administracijske tablice, uvoz podataka, početna stanja, eko dokumenti, sat i štoperica, kalendar, kalkulator, imenik, bilješke, planer, tečajne liste

Total® ERP je Vaš idealni poslovni alat